Dagens aktienyheder 08/12 2022

Analytikerkommentar
Af HC Andersen Capital

Dagens aktienyheder 08/12 2022: Shape RoboticsBankNordikDjurslands BankSkjern BankSparekassen Sjælland-FynVestjysk BankScape Technologies A/S og Hansa Biopharma

Shape Robotics melder her til morgen, selskabet har indgået en ny 3-årige distributionsaftale med den rumænske elektronik- og IT-distributør, Network One Distribution (NOD), som led i Shape Robotics’ partnerskabs-baserede vækststrategi. I denne måned leveres den første ordre på ca. DKK 7 mio., og det fremgår i meddelelsen, at man forventer en samlet faktureringsværdi fra partnerskabet på DKK 60 mio. over de kommende tre år. Ordren indeholder både Shape Robotics’ egen Fable robot samt 3D printere og VR-briller. Shape Robotics fastholder de finansielle forventninger for 2022. NOD er en markedsledende elektronik- og IT-distributør i Rumænien med en årlig omsætning på over DKK 3 mia.

Vi afholder senere i dag kl. 9.45 bankseminar, hvor du kan møde en række af de banker og sparekasser vi samarbejder med på DigitalIR, og høre mere om hvordan de er klædt på til en økonomisk afmatning ind i 2023. Du kan tilmelde dig bankseminaret her, og høre indlæg fra ledelsen i BankNordikDjurslands BankSkjern BankSparekassen Sjælland-Fyn og Vestjysk Bankhttps://lnkd.in/eHtr7C2d

Scape Technologies A/S melder i dag på de sociale medier, at selskabet har indgået en partnerskabsaftale med DIEP Technology, der er en full-service udbyder af rådgivning, automatiseringsimplementering, vedligeholdelse og service i det sydlige Tyskland og Schweiz, primært for mellemstore virksomheder.

Hansa Biopharma meddelte her til morgen, at selskabet har indgået en tilskudsaftale med de italienske sundhedsmyndigheder, så høj sentisiserede patienter i Italien, der venter på at få foretaget en nyretransplantation, nu kan få tilskud, hvis de modtager selskabets Idefirix produkt i forbindelse med transplantationen. Der bliver foretaget ca. 2000 transplantationer om året i Italien, og der er ca. 6000 på venteliste, hvor af hver 10. vurderes at være høj sentisiserede.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra selskaberne for en Digital IR aftale.

Jesper Thomsen - 08/12 2022 kl. 09:04.