Djurslands Bank

396DKK +1,02 %

HC Andersen Capital har tidligere modtaget betaling fra Djurslands Bank for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. Hermed kan der være betalt materiale, som ikke er opdateret. Læs mere her.

3 investorer følger denne virksomhed

Djursland Bank er en dansk regionalbank grundlagt i 1965 ved sammenlægning af 3 mindre banker på Djursland. Banken leverer bankprodukter og finansielle ydelser til private kunder, små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner i Danmark. Ud over traditionelle bankprodukter tilbyder banken også pensionsforvaltning, realkreditlån, forsikring, investeringsrådgivning mv. Banken har hovedkontor i Grenå på Djursland i den østlige del af Jylland. Banken har 15 filialer rundt omkring i områderne Grenå, Aarhus og Randers med Skanderborg som det seneste skud på stammen med en ny filial i september 2022. Djurslands Bank er noteret på OMX Nasdaq Copenhagen, og er en del af OMX Copenhagen Small Cap Index.

Læs mere
Omsætning
497,19 mio.
EBIT %
32,34 %
P/E
8,23
Udbytteafkast, %
2,53 %
Kursmål
-
Anbefaling
-
Opdateret
-
NASDAQ Copenhagen
DJUR
Daglig lav / høj pris
392 / 396 DKK
Markedsværdi
1,07 mia. DKK
Aktieomsætning
164,14 t DKK
Volumen
415

Forum opdateringer

Hold dig opdateret med den seneste information fra Djurslands Bank
Husk at læse hele vores research disclaimer på https://www.inderes.dk/disclaimer. Dansk: Djursland Bank er en dansk regionalbank grundlagt i 1965 ved sammenlægning af 3 mindre banker på Djursland. Banken leverer bankprodukter og finansielle ydelser til private kunder, små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner i Danmark. Ud over traditionelle bankprodukter tilbyder banken også pensionsforvaltning, realkreditlån, forsikring, investeringsrådgivning mv. Banken har hovedkontor i Grenå på Djursland i den østlige del af Jylland. Banken har 15 filialer rundt omkring i områderne Grenå, Aarhus og Randers med Skanderborg som det seneste skud på stammen med en ny filial i september 2022. Djurslands Bank er noteret på OMX Nasdaq Copenhagen, og er en del af OMX Copenhagen Small Cap Index. English: Djursland Bank is a Danish regional bank founded in 1965 by the merger of 3 smaller banks in Djursland. The bank provides banking products and financial services to private customers, small and medium-sized enterprises as well as to public institutions in Denmark. Apart from general banking services, its offering includes pension management, mortgage lending, insurance, investment advice, etc. The bank is headquartered in Grenå on Djursland in the eastern part of Jutland. It runs 15 branches around the areas of Grenå, Aarhus, and Randers and in September 2022 a new branch is planned for opening in Skanderborg. Djurslands Bank is part of the OMX Copenhagen Small Cap Index.
Olivier A. de Goeij
for 7 måneder siden
Publisher
QuickTake uge 6 del 2: Regnskaber fra NORDEN, Boozt, SimCorp samt nyheder/regnskaber fra en række danske banker

I denne uges QuickTake del 2 har vi fokus på regnskaber fra NORDEN, Boozt og SimCorp, ligesom vi kort går igennem nyheder og regnskaber fra en række danske bank.

Video13.02.2023 af Michael Friis, Rasmus Køjborg
Publisher
HCA Market Close 16/12 2022: Featuring Djurslands Bank and Penneo

HCA Market Close 16.12.22 – Djurslands bank upgraded its 2022 guidance, while Penneo announced a change of management

Analytikerkommentar16.12.2022 af Philip Coombes
Publisher
Djurslands Bank: Opjustering af 2022 forventninger og guidance for 2023

Djurslands Bank har her tidligere på dagen opjusteret sine forventninger til 2022, og samtidig løftet sløret for udsigterne til det kommende regnskabsår for 2023. Læs mere her....

Analytikerkommentar16.12.2022 af Rasmus Køjborg
Publisher
HCA Market Close 09.12.22: Featuring BankNordik, Djurslands Bank, Skjern Bank, Sparrekassen Sjælland-Fyn, and Vestjysk bank

HCA Market Close 09.12.22 – Catch up on HC Andersen Capital’s Bank Seminar and Sector Report.

Analytikerkommentar09.12.2022 af Philip Coombes
Publisher
Bank seminar - mindre og mellemstore danske banker

Hvor velpolstrerede er bankerne? Alle økonomiske krystalkugler peger imod en global afmatning ind i 2023. Indtil videre har vi ikke kunnet se de store svaghedstegn i bankernes regnskaber, men en del understreger selv risikoen og har de seneste kvartaler foretaget yderligere hensættelser. For at blive klogere på området afholdt vi torsdag d. 8. december et seminar med en række af de banker, vi samarbejder med i HC Andersen Capital. De gav dels give en kort introduktion til banken, og så fortalte de mere om, hvilke hensættelser de har foretaget til dårligere tider, samt opdaterede os på den aktuelle lånebog, og de aktuelle 2022 forventninger.

Videopræsentation08.12.2022 af Mie Juel Halse, Rasmus Køjborg
Publisher
Dagens aktienyheder 08/12 2022

Shape Robotics har indgået en ny 3-årige distributionsaftale Vi afholder senere i dag kl. 9.45 bankseminar. Scape Technologies A/S har indgået en partnerskabsaftale med DIEP Technology. Hansa Biopharma har indgået en tilskudsaftale med de italienske sundhedsmyndigheder.

Analytikerkommentar08.12.2022
Publisher
Bankrapport: Bankernes robusthed - December 2022

Vi afholdt Bankseminar - torsdag d. 8. december, og i den forbindelse udgav vi en rapport, hvor vi ser nærmere på hvor robust banksektoren er på kanten til en mulig økonomisk afmatning, og sammenligner med et par af de parametre, såsom udlånsvækst og kapitalisering, som havde betydning under Finanskrisen.

Analyse07.12.2022 af Rasmus Køjborg, Philip Coombes