Om os

HC Andersen Capital

HCA's mission er at digitalisere og demokratisere de finansielle markeder. Gennem digitale live-præsentationer, bestilt research, ESG-rådgivning, IR-rådgivning, digitale årlige generalforsamlinger og udvidet brug af sociale medier, når vi eksisterende og mulige nye investorer og engagerer dem på en ny måde.

Vi sigter mod at levere Investor Relations som en service - IRaaS. Vores kunder omfatter en bred vifte af danske, svenske, finske og norske virksomheder, som ønsker at bruge nye midler til at engagere investorer.

Vores sociale mål er at demokratisere information på de finansielle markeder, så alle har lige adgang til information og derved lige muligheder for at investere og spare til deres egen fremtid.

Gennem brugen af ​​sociale medier ønsker vi at tilbyde gratis og direkte kommunikation, der vil hjælpe investorer med at træffe det rigtige investeringsvalg og reducere kløften mellem børsnoterede virksomheder og investorerne. Det gør vi ved at bruge sociale medier i vid udstrækning som den primære kommunikationskanal, idet vi er klar over, at traditionel mediebrug har ændret sig.

Vi har en strategisk alliance med Inderes for at sikre, at indhold deles på tværs af grænser og for at maksimere de børsnoterede virksomheders tilstedeværelse på tværs af Skandinavien. Vores fælles mission er at demokratisere information på de finansielle markeder og bygge bro mellem børsnoterede virksomheder og investorer.

HC Andersen Capital udforsker nye måder at organisere en finansiel virksomhed på. Fremme af unge tidligt, interaktion med Unge investorer gennem en Ungdomsbestyrelse, arbejde hjemmefra op til 5 dage om ugen og en åben holdning til samarbejder. Grundtanken er, at innovation inden for finansielle tjenesteydelser kommer fra en blanding af erfaring og en ny og digital tankegang.

Læs mere om HC Andersen Capital

Inderes

Inderes’ mission er at forbinde børsnoterede virksomheder og investorer. Vores kundebase omfatter over 190 børsnoterede virksomheder, der ønsker at betjene deres nuværende og potentielle aktionærer ved at levere bedre investorkommunikation. Vores investorfællesskab består af over 75.000 aktive medlemmer, der er interesserede i at investere i aktier.

Vores sociale mål er at demokratisere information på de finansielle markeder, så alle med hensyn til information har lige muligheder for at investere og spare til deres egen fremtid.

For at imødekomme børsnoterede virksomheders behov skaber vi løsninger, der bruges til effektive investorrelationer, der når ud til de rigtige målgrupper. Størstedelen af ​​vores omsætning kommer fra børsnoterede virksomheder. Vores primære produktområder er Commissioned Research, Virtual Event Solutions (Flik), Technology og IR Solutions.

Vi tjener vores investorsamfund ved at tilbyde tjenester, der hjælper med at blive en bedre investor, muliggør netværk mellem investorer og investorer og deler opdateret information, der hjælper med at træffe mere informerede investeringsbeslutninger. Vores mål er at holde tjenesterne til vores investorsamfund gratis eller bag en lavprisgrænse.

Læs mere om Inderes