Shape Robotics

26,5DKK -1,12 %

HC Andersen Capital modtager betaling fra Shape Robotics for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. Læs mere her.

5 investorer følger denne virksomhed

Shape Robotics er en dansk uddannelsesteknologi (EdTech) virksomhed, der både udvikler pædagogiske robotter til skoler og videresælger EdTech udstyr i store projekter. Virksomheden har solgt knap 15.000 styk af sin egenudviklede Fable-robot til mere end 1000 skoler på ca. 30 lande. Fremadrettet har Shape Robotics større fokus på at være leverandør og distributør af teknologiklasselokaler (SmartLabs) som består af Shape Robotics’ Fable-robotter og anden teknologi som 3D-printere, VR-headsets mv. Shape Robotics blev grundlagt i 2015 som et forsknings-spin-off. Virksomheden har været noteret på Nasdaq First North i Danmark siden juni 2020.

Læs mere
Omsætning
87,39 mio.
EBIT %
-2,59 %
P/E
-
Udbytteafkast, %
-
Kursmål
-
Anbefaling
-
Opdateret
-
First North Denmark
SHAPE
Daglig lav / høj pris
26,5 / 27,2 DKK
Markedsværdi
332,71 mio. DKK
Aktieomsætning
123,8 t DKK
Volumen
4,6 t

Major Owners
Source: Millistream Market Data AB

OwnerCapitalVotes
TAG Holding ApS39,2 %39,2 %
Iskil Holding ApS24,0 %24,0 %
Premium
Not activated

This content is for our Premium customers only.

Forum opdateringer

Hold dig opdateret med den seneste information fra Shape Robotics
Shape Robotics ønsker at investere yderligere i selskabets internationale ekspansion og indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling Selskabsmeddelelse nr. 5-23 København, 7. februar, 2023 Bestyrelsen i Shape Robotics A/S har i dag besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til afholdelse den 1. marts 2023. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 6 af d.d. Baggrunden for dette er, at selskabets daglige ledelse har identificeret en række attraktive projekter og strategiske muligheder, som ledelsen ønsker at forsøge at forfølge i indeværende regnskabsår med henblik på at accelerere Selskabets vækst, internationale ekspansion og for at styrke Selskabets konkurrencemæssige placering inden selskabets påtænkte flytning til hovedmarkedet. Selskabets aktuelle kapitalgrundlag er imidlertid ikke tilstrækkeligt til de dermed nødvendige investeringer. Selskabets bestyrelse og daglige ledelse overvejer derfor at styrke Selskabets kapitalberedskab og vurderer umiddelbart, at det vil være nødvendigt at tilføre Selskabet DKK 25-38 mio. i yderligere kapital. Bestyrelsen har en præference for, at dette sker ved tilførsel af egenkapital fremfor ved rentebærende fremmed-finan-siering. Bestyrelsen har imidlertid ikke den fornødne bemyndigelse i Selskabets vedtægter til en kapitaludvidelse, hvilket er årsagen til, at bestyrelsen indkalder til en ekstraordinær generalforsamling med henblik på at få aktionærernes godkendelse af en bemyndigelse til at gennemføre en fortegningsemission. Bestyrelsen og direktionen vurderer, at Selskabets mulighed for at kvalificere sig til visse af de strategiske muligheder vil fortabes, hvis en emission først vil kunne igangsættes efter den ordinære generalforsamling planlagt til afholdelse mandag den 17. april 2023. Forudsat at generalforsamlingen vedtager bestyrelsens forslag om bemyndigelse til en kapitaludvidelse, har bestyrelsen til hensigt at træffe beslutning om at igangsætte en fortegningsemission i løbet af marts eller april 2023. Bestyrelsen forventer, at tegningskursen vil blive fastsat til kr. 18 pr. ny aktie, hvilket indebærer en større rabat i forhold til den aktuelle markedskurs. Hvis fortegningsemissionen igangsættes, har bestyrelsen på visse betingelser sikret sig et garantitilsagn for 30 % af emissionen. På bestyrelsens vegne Kasper Støy, bestyrelsesformand Fuldmagts- og brevstemmeblanket 1 marts 2023
Paul-Henning Hallum-Olesen
for 7 måneder siden
Publisher
Dagens Aktienyheder 28/09

Tryg offentliggjorde i går en række strategisk og organisatoriske ændringer. Sparekassen Sjælland-Fyn meddelte i går at man har udstedt supplerende kapital. Shape Robotics’ CEO André Reinhard Fehrn har deltaget i podcasten “SelskabsDialogen” hos MarketConnec.

Analytikerkommentar28.09.2023
Publisher
Shape Robotics (podcast): Fokus på hvordan selskabet har indtaget nye markeder

Shape Robotics’ CEO André Fehrn har deltaget i podcasten “Selskabsdialogen” hos MarketConnect. I podcasten er der fokus på, hvordan Shape Robotics har indtaget nye markeder med særligt fokus på ekspanderingen til Rumænien, der er det nuværende kernemarked for selskabet.

Analytikerkommentar27.09.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens Aktienyheder 08/09

Netcompany var i går ude med nyheden om at selskabet har købt 20% af aktierne i det danske FinTech selskab – Festina Finance. One-pager på Shape Robotics. One-pager på SP Group. One-pager på Hafnia. Gubra – Unique high margin. BoMill – Adds new distributing partner in Canada. Nordic Solar A/S aflagde i går H1 2023 regnskab. Aktier med Friis.

Analytikerkommentar08.09.2023
Publisher
Shape Robotics (One-pager): European expansion continues with its EdTech concept

With Shape Robotics’ announcement of a large order in Romania yesterday, the first order in its new subsidiary in the Republic of Moldova last week, a non-binding letter of intent for the acquisition of the Polish company Skriware in late June 2023, as well as the announcement of the Q2/H1 report 2023 in late August, we have updated our investment case one-pager.  

Analyse07.09.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens Aktienyheder 07/09-2023

Shape Robotics meddelte i går, at selskabet har modtaget en stor ordre på ca. DKK 27 mio. Gubra annoncerede i går, at man har ansøgt de engelske sundhedsmyndigheder om at starte et klinisk fase 1 forsøg med deres vægttabsmedicin. Nordic Solar A/S har her til morgen aflagt regnskab. Scandinavian Medical Solutions blev i går kåret som årets danske børsnoterede vækstvirksomhed. Investeringsbanken Barclays hæver sit kursmål på Tryg til DKK 198 fra tidligere DKK 192 pr. aktie. ExpreS2ion Biotechnologies I dag starter tegningsperioden på T08 warrants i dag.

Analytikerkommentar07.09.2023
Publisher
Shape Robotics: Annoncerer stor ordre i Rumænien på ca. DKK 27 mio.

Shape Robotics meddelte tidligere i dag, at selskabet har modtaget en ny stor ordre på ca. DKK 27 mio. (ca. EUR 3,6 mio.) som led i rammeaftalen med Network One Distribution. Ordren ventes at blive leveret i indeværende måned (september 2023).

Analytikerkommentar06.09.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens Aktienyheder 31/08

Shape Robotics kunne i går annoncere første ordre i Moldova. Scandinavian Medical Solutions fortsatte i går den seneste tids ordrestrøm med meldingen om en ordre på en opgraderet Siemens MRI-scanner til en europæisk kunde. One-pager på Skjern Bank. I dag fra kl. 8:45 afholder vi vores Life Science Seminar.

Analytikerkommentar31.08.2023
Publisher
Shape Robotics: Første ordre i nyetableret datterselskab i Moldova

Shape Robotics har her til eftermiddag annonceret, at de har modtaget første ordre i deres nyetablerede datterselskab i Moldova (Shape Robotics East). Ordren er modtaget fra Chemonics International Inc., Washington, Chisinau Branch på vegne af USAID Moldova Future Technologies Activity.

Analytikerkommentar30.08.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens Aktienyheder 29/08-2023

Vestjysk Bank leverede tidligere i august det bedste halvårsregnskab i bankens historie. Vi afholdt i går event med SKAKO, hvor vi foruden at få en gennemgang af det seneste regnskab for 2. kvartal 2023. I går var Shape Robotics repræsenteret af CEO André Reinhard Fehrn, der præsenterede resultaterne for første halvår af 2023. Gubra – Wrap up – H1 interview med CEO Henrik Blou og CFO Kristian Borbos.

Analytikerkommentar29.08.2023
Publisher
Shape Robotics – Præsentation af Q2/H1 2023

Tidligere i dag var Shape Robotics repræsenteret af CEO André Fehrn, der præsenterede resultaterne for første halvår af 2023 og svarede på spørgsmål fra tilhørerne.

Videopræsentation28.08.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens Aktienyheder 28/08-2023

Green Hydrogen Systems har her til morgen annonceret, at selskabets CEO Sebastian Koks Andreassen fratræder. NNIT opjusterer her til morgen deres forventninger for 2023. Shape Robotics var i fredags ude med regnskabet for første halvår af 2023. SKAKO var for nylig ude med en opjustering af 2023 forventningerne. Bavarian Nordic – Wrap up på Q2-interview med Head of IR Rolf S. Sørensen. Blødningen på aktiemarkedet blev stoppet i sidste uge.

Analytikerkommentar28.08.2023
Publisher
Shape Robotics: Fortsætter høj vækst i Q2 2023 og fastholder guidance

Shape Robotics har her til morgen aflagt regnskab for første halvår af 2023 og dermed de seneste resultater for Q2 2023. Shape Robotics fastholder forventningerne for 2023, der blev opjusteret i juni 2023.

Analytikerkommentar25.08.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens Aktienyheder 25/08

Shape Robotics har her til morgen aflagt regnskab for første halvår af 2023. Hafnia har her til morgen offentliggjort sit regnskab for 2. kvartal 2023. Gubra Q2/H1 report out. BoMill Q2 numbers out yesterday. Qlife - Takeaways from Q2 interview with CFO Kasper Rousøe.

Analytikerkommentar25.08.2023
Publisher
Shape Robotics: Lancerer ny mobil STEAM lab-løsning

Shape Robotics har her til formiddag annonceret en ny mobil STEAM lab-løsning. Finansielt ventes salget af mobile STEAM labs at kunne generere mellem DKK 10-15 mio. i omsætning i 2024.

Analytikerkommentar16.08.2023 af Kasper Lihn