Shape Robotics

24,9DKK -1,19 %

HC Andersen Capital modtager betaling fra Shape Robotics for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. Læs mere her.

4 investorer følger denne virksomhed

Shape Robotics er en dansk uddannelsesteknologi (EdTech) virksomhed, der både udvikler pædagogiske robotter til skoler og videresælger EdTech udstyr i store projekter. Virksomheden har solgt knap 15.000 styk af sin egenudviklede Fable-robot til mere end 1000 skoler på ca. 30 lande. Fremadrettet har Shape Robotics større fokus på at være leverandør og distributør af teknologiklasselokaler (SmartLabs) som består af Shape Robotics’ Fable-robotter og anden teknologi som 3D-printere, VR-headsets mv. Shape Robotics blev grundlagt i 2015 som et forsknings-spin-off. Virksomheden har været noteret på Nasdaq First North i Danmark siden juni 2020.

Læs mere
Omsætning
87,39 mio.
EBIT %
-2,59 %
P/E
-
Udbytteafkast, %
-
Kursmål
-
Anbefaling
-
Opdateret
-
First North Denmark
SHAPE
Daglig lav / høj pris
24,7 / 25,7 DKK
Markedsværdi
312,62 mio. DKK
Aktieomsætning
771,18 t DKK
Volumen
31 t

Forum opdateringer

Hold dig opdateret med den seneste information fra Shape Robotics
Shape Robotics ønsker at investere yderligere i selskabets internationale ekspansion og indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling Selskabsmeddelelse nr. 5-23 København, 7. februar, 2023 Bestyrelsen i Shape Robotics A/S har i dag besluttet at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling til afholdelse den 1. marts 2023. Der henvises til selskabsmeddelelse nr. 6 af d.d. Baggrunden for dette er, at selskabets daglige ledelse har identificeret en række attraktive projekter og strategiske muligheder, som ledelsen ønsker at forsøge at forfølge i indeværende regnskabsår med henblik på at accelerere Selskabets vækst, internationale ekspansion og for at styrke Selskabets konkurrencemæssige placering inden selskabets påtænkte flytning til hovedmarkedet. Selskabets aktuelle kapitalgrundlag er imidlertid ikke tilstrækkeligt til de dermed nødvendige investeringer. Selskabets bestyrelse og daglige ledelse overvejer derfor at styrke Selskabets kapitalberedskab og vurderer umiddelbart, at det vil være nødvendigt at tilføre Selskabet DKK 25-38 mio. i yderligere kapital. Bestyrelsen har en præference for, at dette sker ved tilførsel af egenkapital fremfor ved rentebærende fremmed-finan-siering. Bestyrelsen har imidlertid ikke den fornødne bemyndigelse i Selskabets vedtægter til en kapitaludvidelse, hvilket er årsagen til, at bestyrelsen indkalder til en ekstraordinær generalforsamling med henblik på at få aktionærernes godkendelse af en bemyndigelse til at gennemføre en fortegningsemission. Bestyrelsen og direktionen vurderer, at Selskabets mulighed for at kvalificere sig til visse af de strategiske muligheder vil fortabes, hvis en emission først vil kunne igangsættes efter den ordinære generalforsamling planlagt til afholdelse mandag den 17. april 2023. Forudsat at generalforsamlingen vedtager bestyrelsens forslag om bemyndigelse til en kapitaludvidelse, har bestyrelsen til hensigt at træffe beslutning om at igangsætte en fortegningsemission i løbet af marts eller april 2023. Bestyrelsen forventer, at tegningskursen vil blive fastsat til kr. 18 pr. ny aktie, hvilket indebærer en større rabat i forhold til den aktuelle markedskurs. Hvis fortegningsemissionen igangsættes, har bestyrelsen på visse betingelser sikret sig et garantitilsagn for 30 % af emissionen. På bestyrelsens vegne Kasper Støy, bestyrelsesformand Fuldmagts- og brevstemmeblanket 1 marts 2023
Paul-Henning Hallum-Olesen
for 4 måneder siden
Publisher
Dagens aktienyheder 01/06

Erria Container Services (ECS) fordobler sin kapacitet i Sydvietnam. Scandinavian Medical Solutions lukkede i går maj måned af med et salg af en opgraderet Siemens MRI-scanner til en europæisk kunde. Shape Robotics har her til morgen annonceret en ordre på over DKK 20 mio. på teknologilokaler. Hydract var i går eftermiddag ude med en opdatering på selskabets kapitalforhold. MapsPeople annoncerede i går en fortegningsemission for eksisterende aktionærer. InDex Pharmaceuticals AB announced license deal Yesterday with Viatris for Japan.

Analytikerkommentar01.06.2023
Publisher
Shape Robotics: Annoncerer ny stor ordre på over DKK 20 mio.

Shape Robotics har her til morgen annonceret en ordre på over DKK 20 mio. på teknologilokaler (inklusiv selskabets egen Fable robot) fra den rumænske partner, CG&GC, der skal leveres over sommeren 2023 (startende her i juni 2023). Ordreværdien svarer til mindst ca. 14-15% af selskabets omsætningsforventninger for 2023 på DKK 130-140 mio.

Analytikerkommentar01.06.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens aktienyheder 26/05

MapsPeople var i går ude med regnskabet for første kvartal 2023. GomSpace er her til morgen ude med deres 1. kvartalsregnskab. Shape Robotics annoncerer her til morgen, at de er udnævnt som eksklusiv distributør af DOBOT’s undervisningsrobotter i Rumænien og Moldova. I dag kl. 11.00 du har mulighed for at høre mere om hvordan Tryg arbejder med innovation af forsikringsprodukter og -services. Inderes har forud for dagens kapitalmarkedsdag annonceret selskabets nye strategi.

Analytikerkommentar26.05.2023
Publisher
Dagens aktienyheder 15/05

Hansa Biopharma’s partner inden for genterapiområdet, Sarepta Therapeutics, fik fredag aften en livline. Vestjysk Bank meddeler her til morgen at banken har indgået en aftale på et Senior Non-Preferred lån på DKK 250 mio. NNIT aflagde i sidste uge 1. kvartalsregnskab. Shape Robotics har her til morgen udsendt en selskabsmeddelelse om, at selskabet åbner et datterselskab i Moldova per 1. juni 2023. AUDIENTES regulerer i forbindelse med Earkart overtagelse af de Indiske distributionsrettigheder

Analytikerkommentar15.05.2023
Publisher
Shape Robotics: Åbner datterselskab i Moldova og følger vækstplan

Shape Robotics har her til morgen udsendt en selskabsmeddelelse om, at selskabet åbner et datterselskab i Moldova per 1. juni 2023 og etablerer et salgsteam og showroom i hovedstaden, Chisinau. Etableringen er en del af Shape Robotics’ vækstplan, der blev fremlagt i forbindelse med kapitalforhøjelsen tidligere på foråret, hvor Shape Robotics fremlagde en plan om at etablere lokal tilstedeværelse i Polen, Moldova og Bulgarien.

Analytikerkommentar15.05.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Shape Robotics – Præsentation af Q1 2023

Shape Robotics var i dag repræsenteret af CEO André Fehrn til en gennemgang af de finansielle resultater for Q1 2023 samt de seneste nyheder. Undervejs i præsentationen og efterfølgende blev der også besvaret en række spørgsmål fra tilhørerne.

Videopræsentation12.05.2023 af Mie Juel Halse, Kasper Lihn
Publisher
Shape Robotics: Begivenhedsrig start på 2023 med høje forventninger til de kommende kvartaler

Shape Robotics har her til morgen offentliggjort regnskabet for Q1 2023, der viser høj omsætningsvækst samt højere omkostninger og investeringer, der som ventet skal løfte omsætningen i de kommende kvartaler.

Analytikerkommentar12.05.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens aktienyheder 12/05

Shape Robotics er her til morgen ude med regnskabet for Q1 2023. Scandinavian Medical Solutions opjusterede i går aftes efter markedsluk forventningerne til både omsætning og EBITDA. OrderYOYO har her til morgen meddelt, at selskabets CEO Jesper Johansen fortsat køber op i aktien. Impero - Compliance. Simplified. rapporterede i går et solidt første kvartalsregnskab. Ascelia Pharma AB - interview with CEO Magnus Corfitzen.

Analytikerkommentar12.05.2023
Publisher
Dagens aktienyheder 10/05

Vestjysk Bank offentliggjorde i går eftermiddags sit regnskab for 1. kvartal 2023. I relation til Shape Robotics offentliggjorde Undervisningsministeriet i Rumænien i går listen over skoler, der er støtteberettiget til finansiering af SmartLabs. Pharma Equity Group A/S har her til morgen offentliggjort deres regnskab for 1. kvartal 2023.

Analytikerkommentar10.05.2023
Publisher
Shape Robotics: Undervisningsministeriet i Rumænien godkender finansiering af 1.122 SmartLabs

Shape Robotics har her til morgen udsendt en investornyhed, hvor der er godt markedsnyt ude i relation til det store EU-finansierede National Recovery and Resilience Plan (RRP) i Rumænien. I går offentliggjorde Undervisningsministeriet i Rumænien listen over skoler, der er støtteberettiget til finansiering af SmartLabs. Her fremgik det, at 1.122 SmartLabs er blevet godkendt med et samlet indkøbsbudget på EUR 117 mio. (DKK 870 mio.).

Analytikerkommentar10.05.2023 af Kasper Lihn
Publisher
Dagens aktienyheder 02/05

Shape Robotics er her til morgen ude med en investornyhed om selskabets ansættelse af nye bestyrelsesmedlemmer. Curasight indgår en eksklusiv partnerskabsaftale med Curium på Utrace i prostata cancer. WindowMaster har vundet en ny amerikansk projektkontrakt. Følg med i Green-Tech event i dag.

Analytikerkommentar02.05.2023
Publisher
Shape Robotics: Nye bestyrelsesmedlemmer skal understøtte Shape Robotics' ekspansionsplan

Shape Robotics er her til morgen ude med en investornyhed om selskabets ansættelse af en ny bestyrelsesformand og to øvrige nye bestyrelsesmedlemmer, der blev valgt ind i bestyrelsen på generalforsamlingen i fredags den 28. april. Disse skal være med til at understøtte Shape Robotics’ ekspansionsplan og selskabets opnotering på hovedmarkedet.

Analytikerkommentar02.05.2023 af Kasper Lihn