Curasight - Præsentation af Q2 2023

Af HC Andersen Capital

Curasight offentliggør sin kvartalsrapport for 2. kvartal torsdag den 24. august 2023, og i den anledning deltager selskabets CEO Ulrich Krasilnikoff og medstifter og CSO Andreas Kjær i et digitalt event hos HC Andersen Capital onsdag den 30. august kl 13.00.

CEO Ulrich Krasilnikoff vil gennemgå det seneste kvartal og CSO Andreas Kjær vil give en opdatering på selskabets pipeline. Curasight kom ud med positive nyheder i juni på både UTREAT og UTRACE i relation til kræft i hjernen(Glioblastoma). Efter selve præsentationen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til ledelsen.

Curasights pipeline består af uTRACE platformsteknologi til diagnose af forskellige kræftformer, tidligt i 2022 blev den udvidet til i alt fire kræftindikationer, der alle forventes at starte op i fase 3: hjernekræft, prostata kræft, neuroendokrine tumorer og hoved-hals-kræft. Selskabets pipeline omfatter også behandlingsplatformen uTREAT, hvor der blandt andet forventes snarlig offentliggørelse af data fra selskabets præ-kliniske studie indenfor hjernekræft. Curasight vil forfølge en partnerskabsstrategi i videreudviklingen og kommercialiseringen af de forskellige produkter, hvilket også forventes at blive berørt på eventet.

Disclaimer: HC Andersen Capital modtager betaling fra Curasight for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale – Claus Thestrup 16:22 PM – 16. august 2023.