Scape Technologies: Lancerer ny 3D vision scanner og udvider produktporteføljen

Analytikerkommentar

Scape Technologies har her til morgen lanceret en ny stationær 3D vision scanner, der skal vises frem på SMART Automation messen i Østrig over de kommende dage.

Med SCAPE Stationary Scanner P2 Recognition har selskabet lanceret en ny 3D-vision scanner, der skal vises frem på SMART Automation messen i Linz den 23. – 25. maj. Scanneren har to kameraer, som er ideel til scanning med høj detaljeringsgrad og høj præcision af statiske scener ifm. plukning af emner fra kasser eller til andre opgaver, hvor anvendelsen af kamera i to vinkler er fordelagtige.

Den nye 3D-vision scanner introduceres i tre forskellige modeller og frigives på markedet i august. Dermed udvides produktporteføljen, og 3D-løsninger kan tilbydes til flere forskellige robot- og maskinapplikationer.

Selskabet melder også, at de demonstrerer et nyt tilbud kaldet SCAPE 3D-objektgenkendelse. Dette er det nyeste produkt i SCAPE-produktfamilien, hvor det nye produkt er markant forbedret i forhold til tidligere og muliggør genkendelse af alle 3D-data inden for scannerens synsfelt.

Læs mere her: https://mb.cision.com/Main/21165/3772083/2070538.pdf

HC Andersen Capital modtager betaling fra Scape Technologies for en Digital IR/Corporate Visibility abonnementsaftale. /Kasper Lihn kl. 08:05 d. 22-05-2023.